Werkwijze

Aantrekkelijke en verhelderende e-learnings met veel vormen van interactie

Wij vergroten de impact van de training door gebruik te maken van de online learningtool van ANewSpring. Wij hebben hiervoor gekozen, omdat deze tool past bij de wijze waarop wij opleidingen willen geven. Op een toegankelijke en ‘blended’ wijze bieden wij modules met het sociale aspect van samen leren en plezier. Leren op een leuke manier wanneer het de deelnemer zelf het beste uitkomt. Dit alles zorgt ervoor dat het geleerde beter blijft hangen.

Onze focus ligt op online maar altijd met een persoonlijke touch. Een klassikale training kan zeker nog steeds onderdeel zijn van het geheel. Ieder volgt de training op zijn eigen moment en wanneer het uitkomt. Zo bieden wij flexibiliteit en gemak voor medewerkers van organisaties. Op een leerzame en impactvolle wijze nemen we de deelnemers mee in de wereld van de Nederlandse energiemarkt. Na het doorlopen van alle modules ontvangen de deelnemers een certificaat.

Leermethode

Blended Learning

De juiste mix om de deelnemers te binden. We motiveren deelnemers door gebruik te maken van video’s, quizzen, surveys, webinars en nog veel meer.

Social Learning

Mensen leren van elkaar. Een groep van deelnemers is een enorme bron aan informatie en kennis. Via discussies en peer reviews laten we deelnemers van en met elkaar leren.

Memo Trainer

Effectief leren en niet meer vergeten. Wij maken gebruik van de Memo Trainer. Tijdens of na de training krijgt de deelnemer enkele vragen om de kennis goed vast te houden.

Meer weten over onze werkwijze?

In overleg stellen we een opleidingspakket samen die past bij de leerdoelen van je organisatie en medewerkers. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken hoe we je kunnen helpen.