Over Ons

Met onze passie voor opleiden en de energiemarkt, zorgen wij voor toegankelijke trainingen.

Learning with Energy bestaat uit experts in het opleiden van mensen over de werking en veranderingen van de Nederlandse energiemarkt. Voor deze markt was het tot nu toe niet mogelijk om op een toegankelijke en flexibele wijze trainingen te volgen. Trainingen met zelf te kiezen modules, te volgen op het moment dat het deelnemers uitkomt en in eigen tempo. Door de energietransitie neemt het werk in facilitering van de vrije energiemarkt steeds meer toe. Dit leidt tot een groei van het aantal mensen dat kennis nodig heeft van de energiemarkt. Daar zagen wij een ‘win-win’! Met onze inhoudelijke kennis en ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen voldoen wij aan deze behoefte.

Kwaliteit, flexibiliteit en toegankelijkheid staan bij ons voorop. Onze focus ligt op online door gebruik van e-learnings. Dit biedt voor iedereen gemak en is heel toegankelijk op ieder moment. De modules zijn flexibel in te zetten en de deelnemers kunnen op elke gewenst moment een module volgen. Op een leuke en leerzame wijze maak je kennis met de wereld van de Nederlandse energiemarkt.

Wij staan voor

Professioneel

“Wij zijn professionele trainers en experts op het gebied van de Nederlandse energiemarkt. Wij inspireren mensen met onze kennis en met professionele online tooling voor trainingen. Open, persoonlijke en eerlijke communicatie vinden wij hierbij normaal.”

Toegankelijk

“Wij bieden gemak en flexibiliteit voor opdrachtgevers en deelnemers met korte, toegankelijke online trainingen. Op een zelf gekozen moment en in eigen tempo volg je de e-learning. De trainers zijn altijd online beschikbaar. E-learning met een persoonlijke touch!”

Actueel

“Wij houden onze e-learnings altijd up-to-date en ontwikkelen nieuwe e-learnings die aansluiten op ontwikkelingen in de energiemarkt. Onze e-learnings geven een frisse kijk op de werking van de energiemarkt.”

Vernieuwend

“Voor onze e-learnings gebruiken we de nieuwste online ontwikkelingen op het gebied van leren. De inhoud van de e-learnings zijn aantrekkelijk en verhelderend met veel vormen van interactie. E-learnings met impact! Afhankelijk van de leerdoelen zetten we klassikale sessies in.”

Het team

Sinds de liberalisering van de energiemarkt werken wij als consultants op verschillende projecten. Hierdoor hebben wij actuele kennis over werking van de Nederlandse energiemarkt en veel ervaring in het ontwikkelen en opleiden van mensen in de energiemarkt. Dit is onze gezamenlijke passie en waarom wij gestart zijn met Learning with Energy. Wij stellen ons graag aan je voor!

Klik op de foto en je leest ons eigen verhaal.

Henk Smit
“Plezier en samen leren ondersteunen het leerproces”
Daniëlle Aletras
“Juist het uitleggen van het complete plaatje, maakt het zo mooi”
Joost Neuteboom
“Met herkenbare voorbeelden beter begrijpen waar je aan werkt”