๐— ๐—ถ๐—ท๐—น๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—น: ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ‘๐—”๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป’ ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ท๐—น

In de afgelopen jaren hebben Henk Smit en Joost Neuteboom ยน aan bijna 300 mensen de opleiding ‘Alles weten over de meetdataketenโ€™ gegeven. De laatste opleiding in โ€˜oude stijlโ€™ is vorige week gegeven aan een groep enthousiaste deelnemers van #Alliander. Met de naderende livegang van Tranche 2 van Allocatie 2.0 is het tijd om de opleiding te upgraden!

Dat betekent nieuw trainingsmateriaal waarin het vernieuwde allocatieproces, berichten(stromen) en termen zijn verwerkt. Een mooi moment om de opleiding nรณg beter te maken!

โ€˜๐—”๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ.๐Ÿฌโ€™
Wil jij de eerste deelnemer zijn van โ€˜Alles weten over de meetdataketen 2.0โ€™? Stuur dan een berichtje naar info@learningwithenergy.nl.